CIO-café

Het CIO-café is de ontmoetingsplaats voor CIO’s, hun offices, bestuurders en (beleids)strategen, èn (om-en-om) hun counterparts uit het bedrijfsleven. Om over en weer te reflecteren, elkaar te inspireren en kennis te delen. De cafés worden ingevuld aan de hand van de thema’s van de nieuwe I-strategie Rijk 2021-2025 en CIO Rijk Lourens Visser is gastheer. Voor aanmeldingen en vragen stuur je een bericht naar i-strategie@rijksoverheid.nl.
 

CIO-café ‘I in het hart van beleid’: It takes 2 to tango

Op 9 juni 2020 was het eerste CIO-café onder de vlag van de nieuwe I-strategie. Een webinar met Nienke Weegink (CIO SZW) en Aart van der Vlist (CIO UWV) met een inkijkje in hoe zij dagelijks de I in het hart van hun beleid en uitvoering brengen en borgen.

CIO-café ‘I in het hart van beleid’: It takes 2 to tango

CIO-café 14 juli: I-vakmanschap

Op 14 juli 2020 was het tweede CIO-café Rijk. Marianne van den Boogaart (CIO van het ministerie van Algemene Zaken) nam de deelnemers samen met Mirjam van Reisen (professor Computing for Society bij Universiteit Leiden) op virtueel sleeptouw langs het pad van het I-vakmanschap. Robin Hoogduin, CIO van Haaglanden MC completeerde het supertrio met zijn I-uitdagingen vanuit de (digitale) zorg.

CIO-café 14 juli: I-vakmanschap