e-learning

Technologie verandert de wereld, organisaties én hoe we werken. We kunnen niet meer zonder technologie. Het maakt allang deel uit van ons dagelijks leven. Het wordt steeds sneller verweven in ieder aspect van ons werk en leven. Denk bijvoorbeeld aan de spraakherkenning op je mobiele telefoon, automatische vertaling, buienradar en de navigatie in je auto. Wie parkeert er beter in? Jij of de parkeer-assistent in je auto? Voor hoe lang nog?

We willen je laten zien hoe nieuwe technologie werken bij de Rijksoverheid leuker, makkelijker en nog beter kan maken. Dat doen we met e-learning modules. Hierdoor kun je leren wanneer en waar het jou uitkomt.

Module #0: Introductie

In deze introductiemodule kijken we naar de brede impact die technologie heeft op ons leven. Ontdek wat er verandert door technologische ontwikkelingen, leer wat technologie concreet voor jou kan betekenen en krijg alvast een inkijkje in de overige modules.

Bekijk de introductie.

Module #1: Jouw werk

In deze module gaan we in gesprek met Loubna Zarrou en staan we stil bij de invloed van digitalisering op het werken bij de overheid. Om toegang tot deze en volgende modules te krijgen, maak dan op je desktop, laptop en/of tablet een account aan met het e-mail adres van je werk.

Deze modules zijn de eersten van een reeks van zeven die de komende weken online komen. Hierin besteden we aandacht aan afzonderlijke trends en relevante deeldomeinen voor de Rijksoverheid.