13 juni RIC-zomerborrel: Wie ben jij?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Bleyenberg Den Haag

Grote Markt 10

Op donderdag 13 juni organiseert de Rijks Innovatie Community een zomerborrel met als thema: Wie ben jij? Spreker Peter Ros en community lid Samir Lahiri nemen je mee in de wereld van communities.

Hoe werken communities?
Digitalisering en technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat we onze organisaties op een andere manier moeten runnen. Hoe doe je dat en hoe kunnen communities daarbij helpen? Door een andere manier van kijken geeft Peter Ros duiding aan de snelle ontwikkelingen die op ons af komen.

Waar heb je behoefte aan?
Samir Lahiri is actief community lid en een echte verbinder. In de afgelopen jaren heeft hij meerdere externe communities opgebouwd. Hij gelooft in het gedachtegoed van de zwerm en laat dingen graag spontaan ontstaan. Tijdens de borrel deelt hij zijn ervaringen en gaat hij met de community in gesprek. Want wie ben jij en waar heb je behoefte aan? Deel je wensen zodat duizend bloemen kunnen bloeien.

Aanmelden
Zin in een drankje? Meld je aan via het aanmeldformulier op de website van de Rijks Innovatie Community.