04 juli Webinar over blockchain met Olivier Rikken en Marloes Pomp

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-

Op donderdag 4 juli gaven Olivier Rikken en Marloes Pomp een webinar over blockchain want het is booming. Wat is blockchain eigenlijk? Begrijp jij al hoe het werkt? Welke impact heeft het op jouw sector en je eigen werk? Wat kun je als Rijksambtenaar met blockchain? En wat is de rol van de overheid?

Olivier Rikken en Marloes Pomp

Webinar terugkijken
Bekijk de webinar. LET OP: meld je aan met het e-mail adres van je werk.

Interview met Marloes Pomp en Olivier Rikken
“Blockchain kan ambtenaren enorm helpen om de ketensamenwerking op orde te krijgen,” vertellen Olivier Rikken en Marloes Pomp. “Vrijwel elke ambtenaar heeft op elk dossier inmiddels met een hele keten te maken. Tijdens de webinar leer je een betere duiding te geven aan blockchain, of en zo ja wat je ermee kunt en hoe je het toepast in je werk. Nederland loopt voorop met de blockchain technologie. We maken in de webinar de vertaalslag naar de lopende dossiers die er binnen de overheid zijn en geven daarbij concrete voorbeelden. Onze webinar is een combinatie van technische uitleg en praktische voorbeelden van projecten die nu al binnen de overheid lopen.” Lees het volledige interview met Marloes Pomp en Olivier Rikken.

Andere RADIO-webinars
Bekijk ook de RADIO-webinars met Aleid Wolfsen, Jim Stolze, Geert Wind en Perry van der Weyden. Deze gaan over privacy, kunstmatige intelligentie, ICT-veranderingen en digitalisering invoeren in een traditionele organisatie.

Over Olivier en Marloes
Olivier is Director Blockchain & Smart Contracts bij AXVECO en lid Human Capital Groep van de Dutch Blockchain Coalition. Marloes is projectmanager Blockchain en AI. Daarnaast is zij bij de Dutch Blockchain Coalition verantwoordelijk voor international strategy en partnership.