22 oktober RADIO-webinar over cybersecurity: hoe word je weerbaar?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-

Wat kan de Rijksambtenaar doen om digitaal veilig te zijn en te blijven? Welke ontwikkelingen zijn er op dit gebied? Waar moet je op letten tijdens je werk?

Bekijk de RADIO-webinar met directeur Hans de Vries en adviseur Koen Sandbrink van het Nationaal Cyber Security Centrum.

Dreigingen en aanvallen
Hans en Koen vertellen verder over de belangrijkste cyberontwikkelingen en -dreigingen die er in de wereld spelen en wat voor impact die op Nederland hebben. Ze bespreken welke rol het Nationaal Cyber Security Centrum heeft in het omgaan met deze dreigingen en hoe ze dit aanpakken. Ook gaan ze in op cyberaanvallen en wat je als Rijksambtenaar kunt doen om weerbaar te worden tegen cyberdreigingen.

Andere RADIO-webinars
Bekijk ook de RADIO-webinars met Peter Joosten, Olivier Rikken en Marloes Pomp, Aleid Wolfsen, Jim Stolze, Geert Wind, Perry van der Weyden. Deze gaan over de impact van digitalisering, blockchain, privacy, kunstmatige intelligentie, ICT-veranderingen en digitalisering invoeren in een traditionele organisatie.