12 november ICTU Café over data in de zorg

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
ICTU, Wilhelmina van Pruisenweg 104, Den Haag (bij Station Laan van NOI)

Kunnen zeggenschap over persoonlijke gezondheidsinformatie en het delen van gegevens met elkaar in balans worden gebracht? Kunnen gegevensbescherming en optimalisering van kwaliteit van zorg met behulp van innovatieve technologie hand in hand gaan? Hoe kunnen we anticiperen op vraagstukken rond data in de zorg, die samenhangen met internationale, technologische ontwikkelingen zoals AI en Cloud?

Deze vragen staan centraal in het ICTU Café op 12 november 2019. Met bijdragen van onder andere Ron Roozendaal (CIO en directeur Informatiebeleid Ministerie van VWS), Theo Hooghiemstra (bestuurder van MedMij en directeur/oprichter van Hooghiemstra & Partners), en Patty Heemskerk (project/programmadirecteur Zorg ICTU).

Lees meer en meld je aan.