18 november Conferentie over hoe je de dienstverlening van de overheid verbetert

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
De Doelen, Rotterdam

Van staatssecretaris Raymond Knops tot de man achter GOV.UK: oud-minister Francis Maude. En van de Taiwanese Digital Minister Audrey Tang tot de Nationale ombudsman Reinier van Zutphen. Dit is een greep uit de sprekers die jou uitdagen om mee te werken aan een inclusieve, toegankelijke en begrijpelijke (digitale) overheid tijdens een internationale conferentie over dit onderwerp.

Vanuit 40 landen komen experts naar de conferentie om hun kennis en ervaringen met je te delen. Je gaat naar huis met inzichten, inspiratie, praktische templates en tools, een UX-volwassenheidsscore en een workshopspel dat je direct kunt (her)gebruiken in je eigen organisatie. 

Lees meer en schrijf je in.