24 augustus Summercourse Algoritmisering

Activiteitendata
-
Nederlandse School voor Openbaar Bestuur

Summercourse van de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur voor mensen die eigen inzichten en ervaringen over algoritmisering willen delen en die nieuw zicht willen verkrijgen over de impact daarvan op het openbaar bestuur en daarbij op zoek zijn naar handvatten voor de eigen beroepspraktijk.

Aanmelden en meer informatie

Let op: inschrijving sluit op 1 augustus 2020.

In deze summer course verdiepen we ons in wat algoritmisering nu precies betekent en welke gevolgen dit heeft voor het openbaar bestuur in Nederland. Onder leiding van prof. dr. Valerie Frissen (Universiteit Leiden), drs. Paul Strijp (provincie Noord-Holland) en drs. Jorgen Schram (NSOB) gaan deelnemers in gesprek met vooraanstaande wetenschappers en praktijkdeskundigen. Onder meer dr. Haroon Sheikh (WRR), dr. Linda Kool (Rathenau Instituut), dr. Marlies van Eck (Universiteit Leiden), prof. dr. Michel van Eeten (TU Delft), prof. dr. Albert Meijer (Universiteit Utrecht), drs. Maike Klip (DUO), drs. Vera de Witte (CBS), drs. Aik van Eemeren (gemeente Amsterdam) en drs. Jan van Ginkel (provincie Zuid-Holland) zullen tijdens de driedaagse een bijdrage verzorgen.