22 september Een reality check op innovatiemanagement

Activiteitendata
-
Online

Op dinsdag 22 september organiseren IT Circle Nederland en de Rijks Innovatie Community (RIC) samen een webinar over de impact van de coronacrisis op innovatie.
De coronacrisis vraagt om aangepast gedrag bij onszelf, onze collega’s en onze organisaties. Bij dit webinar delen diverse organisaties hun ervaringen over innovatie. Hierbij staan de volgende vragen centraal: Welke nieuwe innovaties zien we nu versneld ingezet worden? Welke worden vertraagd? Wat verandert er rond innovatiemanagement?

Dagvoorzitter Pernille La Lau trapt dit webinar af met een digitale ronde tafel met Corné Mulders, CIO UMC Utrecht, Lourens Visser, CIO Rijk, en Jan Middendorp, lid van de Tweede Kamer en mede initiatiefnemer van de tijdelijke Tweede Kamer commissie Digitale Toekomst. Je kan tijdens deze middag, naast het plenaire deel, verschillende interactieve workshops volgen van o.a. PIANOo, Belastingdienst, Rijks Innovatie Community.

Mis het niet en meld je aan.