06 oktober Training design thinking en design sprint

Activiteitendata
-
-
Online

Gebruiker Centraal organiseert dit najaar een (online) training inclusief een design sprint week (op 5 verschillende plekken in het land) en een conferentie in het teken van design thinking bij de overheid. Wil je kennis maken met en alles leren over design thinking en het proces van een design sprint? Heb je een complex probleem dat je op een andere manier wil oplossen? Wil je een nieuwe dienst ontwikkelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je al bekend met design thinking en wil je je met je team hier verder in ontwikkelen?

Programma

Het programma bestaat uit:

  • Een training over design thinking. Deze kan individueel en als team gevolgd worden.
  • Daarna volgt een vierdaagse design sprint. Hierin ervaren teams in de praktijk hoe de methode werkt en ontwikkelen ze een prototype voor een vraagstuk uit de eigen organisatie.
  • Ze sluiten af met conferentie van een dag, waarbij de opbouw van kennis van design en de integratie in de eigen werkwijze centraal staan.