03 november INNOvember: hét rijksbrede innovatiecongres van en voor de overheid

Activiteitendata
-
Online en fysiek

Het congres vindt plaats op diverse locaties, deels live en deels online. INNOvember is het eerste congres dat zich daardoor volledig kan aanpassen aan eventueel veranderende COVID19-regels.

Technologie en innovatie worden steeds belangrijker. Ook voor de publieke sector. Technologie en innovatie houden zich niet aan departementale grenzen. De laatste jaren verschijnen overal ‘innovatieteams’ en organiseren verschillende ministeries samen congressen gericht op het delen van kennis over technologie en innovaties van en voor de overheid. Het is daarom tijd om de krachten te bundelen en het innovatief vermogen van de overheid te vergroten. En ons af te vragen: “Hoe gaan wij om met technologische en innovatieve ontwikkelingen nu en in de toekomst?”

​Daarom draait INNOvember om het uitwisselen van innovatieve ideeën, tips & tricks, geïnspireerd raken door innovatieve verhalen terwijl netwerken rondom specifieke innovaties en technologieën worden versterkt. Zo draagt INNOvember bij aan de professionalisering van het omgaan met innovatie en technologie in de publieke sector.

Lees meer.