27 oktober Proeverij Getting Things Done

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

De proeverij Getting Things Done (GTD) van RADIO is een kennismaking met de productiviteitsmethode GTD in 60 minuten. In vogelvlucht gaan we langs enkele basisprincipes waardoor je wat meer grip krijgt op je taken en de dagelijkse stroom informatie. Rust in je hoofd door een betrouwbaar systeem waardoor je nooit meer iets vergeet is de kern van deze aanpak. De introductie is bedoeld voor medewerkers van de Rijksoverheid die nog niet eerder een timemanagement cursus hebben gedaan en voor collega's die graag hun kennis hierover willen opfrissen. 

Aanmelden

Aantal deelnemers per uitvoering: maximaal 15.

Locatie: online via WebEx

Voor meer informatie en vragen over deze proeverij, neem contact op met Radio via radio@rijksoverheid.nl.

Aanmelden doe je via het LOC-platform.