07 oktober Proeverij Getting Things Done (online)

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Op 17 november is er ook een sessie op locatie.

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar: radio@rijksoverheid.nl

Zet in mijn agenda

Je zou verwachten dat we door automatisering en digitalisering veel tijd over houden. Helaas! De medewerkersonderzoeken laten zien dat de werkdruk enorm hoog is: mailboxen puilen uit, we vliegen van vergadering naar vergadering en dan is er thuis nog zoveel te doen. Wil je meer grip, rust en overzicht?
In de Proeverij Getting Things Done krijg je praktische tips over hoe digitalisering vóór je gaat werken en leer je hoe inzichten uit productiviteitsmethoden als bijvoorbeeld Getting Things Done , Pomodoro, Eisenhouwermatrix je helpen om met de digitale middelen die er zijn meer grip, tijd en overzicht krijgt en hoe je dit toepast in je team.

Vitaal digitaal