13 december De staat van cybersecurity: risicomanagement in een dynamische en digitale wereld

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Schrijf je gratis in met het e-mailadres van je werk. Heb je al eerder een webinar bij RADIO gevolgd dan kun je dat account gebruiken. 
Heb je geen tijd op 13 december? Schrijf je dan toch in, want je kunt het webinar altijd nog terugkijken.

Zet in mijn agenda

Heb jij als organisatie zicht op de cyberincidenten, -dreigingen en -risico’s en weet jij hiermee om te gaan? Ben jij goed beschermd tegen digitale risico's, en neem jij hierin het belang voor de sector en andere organisaties in de keten mee? Zijn de basismaatregelen van jouw cyberweerbaarheid al op orde? 

Afbeelding toont aankondiging Webinar De Staat van Cybersecurity

In de studio gaan Raymond Bierens (Cybery) en Remy Knecht (Digie), onder leiding van Brenno de Winter, in gesprek over de nieuwe (Europese) wet- en regelgeving op het gebied van cybersecurity en het belang van en het onderscheid in risicomanagement. Ook schetsen zij een gezamenlijk beeld van welke risico’s we nu met welke maatregelen kunnen mitigeren, bieden zij handelingsperspectieven en helpen zij die te vertalen naar daadwerkelijk handelen.

Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en prikkelende stellingen combineren de sprekers de laatste inzichten uit de wetenschap met ontwikkelingen uit de praktijk en gaan tijdens het webinar met jou in gesprek.