19 december Tweede inspiratiesessie Maand van de Digitale Fitheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Seats2Meet, Utrecht

Meer informatie en route naar Seats2Meet, Utrecht

Zet in mijn agenda

Net iets meer dan drie maanden te gaan voordat de Maand van de Digitale Fitheid begint. Kom ideeën op doen, ontmoet mensen die net als jij graag werken aan verbeteren van digitale vaardigheid in je organisatie en raak geïnspireerd door mooie aanpakken van anderen! En ook: wat gaat jouw organisatie doen tijdens de campagnemaand?

Deelnemers in zaal bij de startbijeenkomst van de Maand van de Digitale Fitheid
Beeld: ©RADIO

Presentatie door Suzanne Verheijden

Dit keer is onze gastspreker Suzanne Verheijden. Zij heeft al meer dan 2.000 digicoaches opgeleid in de zorg. Hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen en hoe ze dit netwerk actief houdt? Je hoort er alles over bij de inspiratiesessie van de Maand van de Digitale Fitheid.

Voor wie en aanmelden

Deze bijeenkomst is voor iedereen die in zijn of haar eigen organisatie de campagne Maand van de Digitale Fitheid vorm gaat/ wil gaan geven.

Aanmelden: radio@rijksoverheid.nl