09 februari Online Inloopsessie: Aan de slag met Maand van de Digitale Fitheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

 • Datum
 • Tijd -
 • Locatie Online

Zet in mijn agenda

Kom in actie voor de Maand van de Digitale Fitheid. Kennis vergroten over digitalisering gaat niet vanzelf. Daarom is maart 2023 voor de tweede keer Maand van de Digitale Fitheid. Maar het is nog geen maart. Dus jouw organisatie/team kan nog meedoen. Kom voor uitleg en inspiratie naar de online inloopsessie op donderdag 9 februari, speciaal voor medewerkers van (rijks)overheid.

Gelijk aan de slag na inloopsessie

De Maand van de Digitale Fitheid is een maand vol workshops en leersessies waarmee jouw collega’s in beweging kunnen komen om te leren over digitalisering. Zowel medewerkers van de rijksoverheid als kenniswerkers van buiten de overheid kunnen tijdens deze maand werken aan hun digitale kennis en fitheid. Wil je weten hoe je dit snel en makkelijk organiseert? Meld je dan vandaag nog aan. Want na deze inloopsessie met initiatiefnemers Martijn Aslander en Marie Louise Borsje kun je niet wachten om zelf aan de slag te gaan.

Alles op een rijtje

 • Wat?
  Online inloopsessie over alles wat je wilt weten over de Maand van de Digitale Fitheid
 • Datum en tijd?
  donderdag 9 februari 2023: 13:00-14:00 uur
 • Voor wie?
  Speciaal voor alle medewerkers van rijksoverheid die aan de slag willen met de Maand van de Digitale Fitheid
 • Spreker?
  Marie Louise Borsje, medewerker RADIO en iniatiefnemer van deze maand
 • Aanmelden?
  Aanmelden via een mailtje naar radio@rijksoverheid.nl daarna ontvang je uitnodiging met link naar de online sessie.
Nieuwsbrief header Maand van de Digitale Fitheid