16 februari Presentatie boek en panelgesprek: Leiderschap in de Digitale Transitie

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Wijnhaven: Spaanse Trappen | Turfmarkt 99

Meer informatie locatie Wijnhaven

Het boek 'Public Management in an Information Age: Towards Strategic Public Information Management' van de auteurs Albert Meijer, Alex Ingrams en Stavros Zouridis, werd in december 2022 gepubliceerd. Graag brengen we vanuit RADIO de presentatie van dit boek onder de aandacht. Staatssecretaris Koninkrijksrelaties en Digitalisering, Alexandra van Huffelen, neemt tijdens de bijeenkomst het boek in ontvangst en houdt een toespraak.

Aanbieden boek en samen in gesprek

De kernvraag in het boek is hoe medewerkers van de overheid hun werk beter kunnen inrichten op digitale uitdagingen. Tijdens deze bijeenkomst verkennen we kort de ‘state of the art’ op het terrein van publieke informatiesystemen. Samen met het publiek, academici en topmanagers waaronder Martiene Branderhorst, Algemeen directeur gemeente Den Haag, gaan we tijdens een panelgesprek in op toekomstige dilemma’s en strategieën.

Van harte welkom: graag aanmelden

Voor het hele programma en aanmelden verwijzen we graag naar de website van Universiteit Leiden.

Over de auteurs

Bekijk de links voor meer informatie over de auteurs:

Kaft boek: Public Management in an Information Age
Beeld: ©RADIO