23 maart Webinar: Snoertjes en Stekkertjes

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online | Link na aanmelding

Zet in mijn agenda

Bij ieder digitaal apparaat komen massa's nieuwe woorden en begrippen kijken. Dat je door de bomen het bos niet meer ziet is niet vreemd. Als je wat beter begrijpt hoe een digitaal device werkt (en wat cruciale onderdelen zijn) dan is het makkelijker om de juiste hulp te vragen, om zelf instellingen te veranderen of om zo'n apparaat ten volle te leren benutten.

Binnenkant telefoon
Beeld: ©Pxhere.com

Over Jurriaan en het webinar

Jurriaan Raaijmakers, maker van de podcastreeks DigiBeter en werkzaam bij het ministerie van BZK , CIO-Office, legt je in dit webinar een aantal basisbegrippen die bij hardware (digitale spullenboel) horen glashelder uit. Doe ook mee!

Aanmelden

Na aanmelding ontvang je de link naar het webinar. Aanmelden via radio@rijksoverheid.nl o.v.v. Webinar Snoertjes en Stekkertjes.

Thema icoon kennismanagement