28 maart Techpeditie naar Equinix, Capgemini en Google

Activiteitendata

 • Datum
 • Tijd -
 • Locatie StartUp Village | Amsterdam

Science Park 608
1098 XH Amsterdam
Bekijk op de kaart

 

Zet in mijn agenda

Zie en ervaar wat de impact is van nieuwe technologie op ons werk bij de overheid. Op 23 februari, 8 en 28 maart 2023 gaan we op werkbezoek bij vijf toonaangevende techbedrijven. Op dinsdag 28 maart zijn we te gast bij Google, Capgemini en Equinix. Schrijf je vandaag nog in, want vol is vol.

Banner Techpeditie 28 maart 2023 met logo's deelnemers
Beeld: ©Equinix

Over deze Techpeditie

RADIO, Google, Capgemini en Equinix nodigen je uit voor een interactieve middag met als thema: Digitale transformatie binnen de overheid: Samenwerking tussen IT bestuurders en algemeen bestuurders. Voor jou de bijeenkomst om elkaars uitdagingen beter te begrijpen en de samenwerking te zoeken om zo vervolgstappen te kunnen zetten in de digitale transformatie binnen de overheid. Een externe spreker van een toonaangevende organisatie deelt ervaringen over de digitale transformatie vanuit een 'legacy' omgeving. Daarnaast komt een spreker van een digital native organisatie aan het woord om te vertellen welke uitdagingen zij tegenkomen in de digitalisering.  

Programma

 • 12:00 uur
  Inlooplunch
 • 12:30 uur
  Welkom en presentatie: Digitale Cloud Transformatie binnen de overheid
 • 12:50 uur
  Van Legacy naar Cloud in de praktijk door Hans Koolen
  Digitale Transformatie & Legacy: is legacy nou echt een zo’n barrière of wordt het te vaak als excuus gebruikt om maar niet te hoeven moderniseren? Hans Koolen is een ervaren IT executive met ervaring in binnen en buitenland bij Fortune 500 bedrijven. Achtergrond in architectuur, transformatie, sourcing en sales trajecten. Met kleurrijke anekdotes deelt hij pijnlijke en succesvolle ervaringen op het gebied van digitale transformatie en aanpak rondom legacy.
 • 13:15 uur
  Digitale transformatie in een digital native omgeving
  Spreker: Diveshan Moodly – Head of Product Partnerships bij Mollie. Mollie is een van de snelstgroeiende fintechs in Europa, opgericht in 2004 in Amsterdam. Mollie ontwikkelt producten die de financiële dienstverlening vereenvoudigen. Van moeiteloze betalingen en flexibele financiering tot de allerbeste partner integraties. Inmiddels vertrouwen meer dan 130.000 klanten dagelijks op de producten van Mollie. De inzet van moderne technologie, zoals cloud en API's, heeft het mogelijk gemaakt om snel, internationaal en verantwoord te groeien. Sessie zal verzorgd worden in het Engels.
 • 13:40 uur
  Paneldiscussie: IT & Business uitdagingen 
 • 15:00 uur
  Start rondleiding door overheidsdatacenter 
 • 16:00 uur
  Afsluitende borrel

Aanmelden

Dit werkbezoek wordt speciaal georganiseerd voor IT bestuurders en algemeen bestuurders bij Nederlandse overheidsorganisaties. Ook als je geen manager bent, ben je van harte welkom.

Aanmelden kan via onderstaande links. Kies wat voor jouw situatie van toepassing is.