14 april Workshop: General Awareness Quantum Computing

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Ministerie BZK | Turfmarkt 147

Routebeschrijving naar het Ministerie van BZK

Zet in mijn agenda

Is het voor jouw werk belangrijk om basiskennis over quantum-ontwikkelingen op te doen? Schrijf je dan in voor de workshop op 14 april 2023. Er is geen betere dag om aan jouw basiskennis over quantumtechnologiete werken dan ‘World Quantum Day’. Workshop wordt gegeven door Quantum.Amsterdam

Inhoud workshop

De RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid, RADIO,  organiseert voor de derde keer de Workshop General Awareness Quantum Computing. De workshop biedt een inleiding op Quantum computing met een focus op de toepassingen voor organisaties en de maatschappij. Het is een inleidende workshop met veel interactiviteit. Aan bod komen onder andere inleiding in quantum-mechanische concepten, enkele quantum-algoritmes en roadmap voor organisaties. Is het voor jouw werk relevant om basiskennis over quantum-ontwikkelingen op te doen? Maak dan gebruik van dit aanbod. Aan het einde van deze dag is jouw basiskennis weer helemaal op peil.

Doelgroep

De workshop is uitsluitend voor rijksambtenaren.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via radio@rijksoverheid.nl o.v.v. Workshop General Awareness Quantum Computing.

Inschrijven workshop 14 april 2023 Workshop General Awareness Quantum Computing
Beeld: ©RADIO