01 juni Themasessie: Proactieve Dienstverlening | RINIS & RADIO

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag | Meer informatie na aanmelding

Zet in mijn agenda

In een themasessie werpen wij samen met Arre Zuurmond, Regeringscommissaris voor de Informatiehuishouding, en Frank Robben van de Belgische Kruispuntbank een blik op het thema Proactieve Dienstverlening. Vervolgens gaan experts onderling verder in discussie en wisselen kennis uit over dit onderwerp.

Onderwerp en sprekers van de middag

Op de deze middag gaan wij in op proactieve dienstverlening en werpen wij een blik op onze directe zuiderburen, namelijk België. Hoe hebben zij deze proactieve dienstverlening vormgegeven? Hoe kunnen we proactieve dienstverlening in een Nederlands context laten werken? Aan het woord komen o.a. Arre Zuurmond, Regeringscommissaris voor de Informatiehuishouding, en Frank Robben van de Belgische Kruispuntbank.

Doelgroep bijeenkomst

De bijeenkomst is bedoeld voor alle CIO’s en bestuurders van de deelnemers of relaties van RINIS. 

Over RINIS

RINIS verbindt: namens publieke overheidsorganisaties verzorgen we digitale gegevensuitwisseling om de dienstverlening aan burgers en bedrijven mogelijk te maken. In Nederland en internationaal. Gegarandeerd, betrouwbaar en veilig. Lees meer op de website.

Aanmelden en meer informatie

Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht bij RINIS via: info@rinis.nl