05 juni Training Gebruiker Centraal

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Zevenaar of Spijkenisse | Op locatie

Op 4 dagen in juni 2023 kun je je als overheidsprofessional meer verdiepen in inclusieve en toegankelijke dienstverlening.  De Training Gebruiker Centraal is een 4-delige training in juni. Gedurende 4 weken vindt er elke week 1 sessie plaats, 4 in totaal. Tijdens iedere sessie wordt er 1 van de in totaal 4 onderwerpen behandeld. De onderwerpen zijn:

  • Inclusief gebruikersonderzoek
  • Klantreis
  • Digitale toegankelijkheid
  • Begrijpelijke taal

Voor wie is de training?

De training is voor professionals werkzaam bij overheidsorganisaties (gemeenten, provincies, waterschappen, uitvoeringsorganisaties) die al bezig zijn met inclusieve en toegankelijke dienstverlening. De training biedt deelnemers inhoudelijke verdieping op de 4 onderwerpen. Werk je binnen de overheid of een overheidsinstantie? Ben je al actief op dit soort onderwerpen, zoek je verdieping en wil je samen met anderen leren en kennis delen? Dan past deze training heel goed bij jou!

Beeld: ©RADIO

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en mgelijkheid om aan te melden op de website van Gebruiker Centraal.