21 september Techpeditie naar Ordina

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Ordina | Nieuwegein

Routebeschrijving op website Ordina

Na het succes van de eerdere werkbezoeken aan toonaangevende techbedrijven, gaan we weer op Techpeditie. Zie en ervaar wat de impact is van nieuwe technologie op ons werk bij de overheid. Op 21 september, 12 oktober en 30 november gaan we op werkbezoek bij Ordina, Amazon Web Services en IBM.

Programma werkbezoek

Het werkbezoek aan Ordina gaat over de verantwoorde inzet van AI. De ontwikkeling van AI gaat erg snel. Nieuwe disruptieve AI producten en services (zoals ChatGPT) komen beschikbaar en leiden tot nieuwe verwachtingen bij burgers. Bestuurders van overheden hebben een grote rol om hier de juiste kaders te stellen en hier sturing aan te geven. Een gedetailleerd programma volgt.

Datum en tijd

Het werkbezoek is gepland op donderdag 21 september: 12:00-16:00 uur (inclusief lunch) bij Ordina in Nieuwegein.

Aanmelden

Je kunt je via radio@rijksoverheid.nl aanmelden voor 1 of meerdere Techpedities. Voor managers die vallen onder de Algemene Bestuursdienst bestaat de mogelijkheid onderling in gesprek te gaan. Zij kunnen zich inschrijven via het  ABDleerportaal. Maar ook als je geen manager bent, ben je van harte welkom.