26 september Online Workshop Digitaal werken manifest

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online | MS Teams (link volgt via Rijkscampus Online)

Deze bijeenkomst is verplaatst, nieuwe datum volgt.
Een Digitaal Werkmanifest? Wat is dat? Heel simpel: het is een set afspraken over hoe je onderling, binnen je team of afdeling, omgaat met e-mail, chats en documentatie. Onder de bezielende leiding van Lykle de Vries, RADIO, worden jullie in een uurtje meegenomen in de wereld van het digitaal werken manifest.

Deelnemen en aanmelden

Medewerkers die toegang hebben tot de omgeving van Rijkscampus Online kunnen deelnemen aan de sessie. De workshop is terug te vinden op de agenda. Bekijk de website van Rijkscampus Online voor meer informatie over dit rijksbrede netwerk en registreren