02 oktober Design Systems Week 2023 | Gebruiker Centraal

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Online | MS Teams (link volgt na aanmelding)

Graag attenderen we jou op de Design Systems Week van onze partner Gebruiker Centraal. Van maandag 2 t/m donderdag 5 oktober 2023 kun je allerlei online sessies volgen over design systems in het algemeen en NL Design System in het bijzonder. Vol met interessante praktijkvoorbeelden en inzichten.

In week van conferentie

De Design Systems Week vindt plaats in dezelfde week als de conferentie van Gebruiker Centraal. De overheid ontwikkelt telkens nieuwe diensten. Veel mensen ervaren daardoor de dienstverlening van de overheid steeds meer als een doolhof. Meer informatie en aanmelden op de website van Gebruiker Centraal: ‘Uit het doolhof!’, de conferentie

Beeld: ©Gebruiker Centraal