12 oktober Techpeditie naar AWS

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie AWS | Amsterdam

Meer gedetailleerde informatie volgt na aanmelding.

Na het succes van de eerdere werkbezoeken aan toonaangevende techbedrijven, gaan we weer op Techpeditie. Zie en ervaar wat de impact is van nieuwe technologie op ons werk bij de overheid. Op 12 oktober gaan we op werkbezoek Amazon Web Services (AWS).

Programma werkbezoek

Het werkbezoek aan AWS gaat over trends. Het  gaat vaak over AI, maar met welke drie andere belangrijke trends moeten overheden (en burgers) rekening houden? Volgens AWS: cloud, digital twins en quantum computing. AWS deelt haar perspectief op deze trends. We bespreken ook graag de karakteristieken en voordelen van de Rijksbrede cloudovereenkomst voor de Centrale Overheid.

Datum en tijd

Het werkbezoek is op donderdag 12 oktober: 12:00-16:00 uur (inclusief lunch en rondvaart) bij AWS in Amsterdam.

Aanmelden

Je kunt je via radio@rijksoverheid.nl aanmelden voor 1 of meerdere Techpedities. Voor managers die vallen onder de Algemene Bestuursdienst bestaat de mogelijkheid onderling in gesprek te gaan. Zij kunnen zich inschrijven via het  ABDleerportaal. Maar ook als je geen manager bent, ben je van harte welkom.