12 oktober Workshop: General Awareness Quantum Computing

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie ZZIIN Centraal Station | Kon. Julianaplein 10 | 2595 AA Den Haag

Zet in mijn agenda

De workshop is vol. Je kunt je aanmelden voor de reservelijst via radio@rijksoverheid.nl

Introductie

Is het voor jouw werk belangrijk om basiskennis over quantum-ontwikkelingen op te doen? Schrijf je dan in voor de workshop op donderdag 12 oktober 2023. De workshop wordt gegeven door Quantum.Amsterdam.

Inhoud workshop

De RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid, RADIO, organiseert voor de vierde keer de Workshop General Awareness Quantum Computing. De workshop biedt een inleiding op quantum computing met een focus op de toepassingen voor organisaties en de maatschappij. Het is een inleidende workshop met veel interactiviteit. Aan bod komen onder andere inleiding in quantum-mechanische concepten, enkele quantum-algoritmes en roadmap voor organisaties. Is het voor jouw werk relevant om basiskennis over quantum-ontwikkelingen op te doen? Maak dan gebruik van dit aanbod. Aan het einde van deze dag is jouw basiskennis weer helemaal op peil.

Doelgroep

De workshop is uitsluitend voor medewerkers van de rijksoverheid.

Inschrijven: reservelijst

De workshop is vol. Je kunt je inschrijven voor de reservelijst via radio@rijksoverheid.nl o.v.v. Workshop General Awareness Quantum Computing.

Beeld: ©RADIO