13 november Online Workshop De Team Werkovereenkomst

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online | Webex (link via Rijkscampus Online)

Een Team Werkovereenkomst? Wat is dat? Heel simpel: het is een set afspraken over hoe je onderling, binnen je team of afdeling, omgaat met e-mail, chats en documentatie. Onder leiding van Lykle de Vries, RADIO, word je in een uurtje meegenomen in de wereld van het digitaal werken.

Profielfoto Lykle de Vries
Beeld: ©RADIO
Lykle de Vries, RADIO

Informatie is geen communicatie, communicatie is geen kennis

Een belangrijk onderscheid dat mensen te weinig maken in hun werk, is het verschil tussen informatie, communicatie en kennis. Het verbetert de onderlinge samenwerking (zowel in efficiëntie als in effectiviteit), wanneer je de verschillen goed snapt. Gebruik de juiste tools voor de juiste toepassing. Lykle legt het je in dit webinar uit.

"Documenten zijn ouderwets, statisch, inefficiënt en gewoonweg irritant" - Mark Vletter, Voys.

Deelnemen en aanmelden

Medewerkers die toegang hebben tot de omgeving van Rijkscampus Online kunnen deelnemen aan de sessie. De workshop is terug te vinden op de agenda. Bekijk de website van Rijkscampus Online voor meer informatie over dit rijksbrede netwerk en registreren