20 november MeetUp Maand van de Digitale Fitheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Seats2Meet, Utrecht

Meer informatie en route naar Seats2Meet Utrecht CS

Zet in mijn agenda

Wil jij met je organisatie meedoen met de derde editie van de Maand van de Digitale Fitheid? Kom dan naar de MeetUps voor organisatoren. De volgende bijeenkomst is op maandag 20 november 2023 bij Seats2meet bij Utrecht CS. Je bent van harte welkom.

Over de Maand van de Digitale Fitheid

Maart 2024 is voor de derde keer de Maand van de Digitale Fitheid. Een hele maand in het teken van verbeteren van kennis en skills over werken met digitale middelen speciaal voor alle kenniswerkers van Nederland. Waarom? Omdat goed omgaan met digitale devices en informatie minder frustratie, minder stress en minder fouten en zoveel meer werkplezier oplevert. Welke professionele kenniswerker wil dat nou niet? Neem alvast een kijkje op de campagnewebsite ter inspiratie en voor achtergrondinformatie.

Doel van de maand

Iedere kenniswerker besteedt in de maand maart tenminste 60 minuten aan het verbeteren van persoonlijke digitale fitheid: skills en kennis. Een kenniswerker is iemand die meer dan 4 uur per dag voor werk gebruik maakt van digitale middelen. Ja, inderdaad, dat is bijna iedereen. Na maart houdt het leren natuurlijk niet op. De campagnemaand gaat om het bewust tijd maken om te leren.

Programma

De bijeenkomst duurt van 14:30-16:00 uur (inloop 14:00 uur). Voorafgaand ben je van harte welkom bij de Kennissessie van Digitale Fitheid Academie. Programma van middag ziet er zo uit:

  • 13:00 - 14:00 uur | Kennissessie over RSS-feeds van de Digitale Fitheid Academie

  • 14:00-14:30 uur | Inloop MeetUp

  • 14:30-16:00 uur | Inhoudelijke programma o.a uitleg over de opzet van de Maand van de Digitale Fitheid door initiatiefnemers Marie Louise Borsje, RADIO, en Martijn Aslander, en natuurlijk 'Steel en deel'. Wat gaan andere deelnemers organiseren tijdens de campagnemaand? Wat kun je van hen leren?

  • vanaf 16:00 uur | Borrel en netwerken

Voor wie en aanmelden

Deze bijeenkomst is voor iedereen die in zijn of haar eigen organisatie de campagne Maand van de Digitale Fitheid vorm gaat of wil gaan geven. De komende tijd zijn er op verschillende momenten MeetUps voor organisatoren, 18 december 2023 en 15 januari 2024 en eenmalig online op dinsdag 7 december van 10:00-11:00 uur. Zet deze alvast in jouw agenda. Je bent van harte welkom. Vriendelijk verzoek om aan te melden per e-mail: radio@rijksoverheid.nl

Banner Maand van de Digitale Fitheid