30 november Techpeditie naar IBM

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie IBM | Amsterdam

Meer gedetailleerde informatie volgt na aanmelding.

Na het succes van de eerdere werkbezoeken aan toonaangevende techbedrijven, gaan we weer op Techpeditie. Zie en ervaar wat de impact is van nieuwe technologie op ons werk bij de overheid. Op 30 november gaan we op werkbezoek bij IBM.

Programma werkbezoek

Het werkbezoek aan IBM staat in het teken van quantum computing. Veel facetten komen tijdens deze Techpeditie aan de orde. De veiligheidskant, de computingkant en zeker ook de ‘kansenkant’. Ook andere partijen uit de markt en wetenschap worden hierbij betrokken.

Datum en tijd

Het werkbezoek is op donderdag 30 november: 12:00-16:00 uur (inclusief lunch) bij IBM in Amsterdam.

Aanmelden

Je kunt je via radio@rijksoverheid.nl aanmelden voor 1 of meerdere Techpedities. Voor managers die vallen onder de Algemene Bestuursdienst bestaat de mogelijkheid onderling in gesprek te gaan. Zij kunnen zich inschrijven via het  ABDleerportaal. Maar ook als je geen manager bent, ben je van harte welkom.