07 december Online MeetUp Maand van de Digitale Fitheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online | Webex link volgt na aanmelding

Meld je aan via radio@rijksoverheid.nl en je ontvangt de Webex-link.

Wil jij met je organisatie meedoen met de derde editie van de Maand van de Digitale Fitheid of meer te weten komen over deze maand? Kom dan naar deze eenmalige online MeetUp voor organisatoren. Stel al je vragen en leer over de mogelijkheden van deze maand.

Over de Maand van de Digitale Fitheid

Maart 2024 is voor de derde keer de Maand van de Digitale Fitheid. Een hele maand in het teken van verbeteren van kennis en skills over werken met digitale middelen speciaal voor alle kenniswerkers van Nederland. Waarom? Omdat goed omgaan met digitale devices en informatie minder frustratie, minder stress en minder fouten en zoveel meer werkplezier oplevert. Welke professionele kenniswerker wil dat nou niet? Neem alvast een kijkje op de campagnewebsite ter inspiratie en voor achtergrondinformatie

Doel van de maand

Iedere kenniswerker, ookwel schermwerker, besteedt in de maand maart tenminste 60 minuten aan het verbeteren van persoonlijke digitale fitheid: skills en kennis. Een kenniswerker is iemand die meer dan 4 uur per dag voor werk gebruik maakt van digitale middelen. Ja, inderdaad, dat is bijna iedereen. Na maart houdt het leren natuurlijk niet op. De campagnemaand gaat om het bewust tijd maken om te leren.

Voor wie en aanmelden

Deze bijeenkomst is voor iedereen die in zijn of haar eigen organisatie de campagne Maand van de Digitale Fitheid vorm gaat of wil gaan geven. De komende tijd zijn er op verschillende momenten MeetUps voor organisatoren, 18 december 2023 en 15 januari 2024. Zet deze alvast in jouw agenda. Je bent van harte welkom. Vriendelijk verzoek om aan te melden per e-mail: radio@rijksoverheid.nl

Nieuwsbrief header Maand van de Digitale Fitheid