Wegens succes herhaald!

RADIO organiseert op 21 juni a.s. voor de tweede keer de Workshop General Awareness Quantum Computing. De workshop biedt een inleiding op Quantum computing met uitleg over een aantal concepten en algoritmes. Maar ook zicht op mythes, ecosystemen en toepassingen voor organisaties en de overheid.

Deelnemers ontvangen na afloop een syllabus en kunnen een korte toets doen om een certificaat van verworven kennis te krijgen.

Quantum cursus laptop
©Quantum Amsterdam

De workshop wordt gegeven door Quantum Amsterdam (opgericht door het Nederlandse onderzoekscentrum voor kwantumsoftware en applicaties QuSoft, Centrum Wiskunde & Informatica en de Universiteit van Amsterdam).

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar radio@rijksoverheid.nl. Vanwege de interactie is het aantal deelnemers gelimiteerd tot 25.