Korte cursus beleidskunde voor i-professionals

Werk je in het i-domein en wil je meer inzicht krijgen in hoe beleidsontwikkeling en -uitvoering in elkaar steekt? Schrijf je in voor de cursus Strategisch Management in Beleidsverandering - i-Editie van RADIO. 

Safety health worker
©asawin form PxHere

In deze cursus maak je kennis met de agenderingstheorie. Dat is een bekend bestuurskundig model. Hiermee leer je beleidsvraagstukken analyseren. Verschillende typen vraagstukken vragen andere aanpakken met bijpassende sturingsinstrumenten. In de cursus onderzoek je hoe dat werkt in je eigen casus. Met de kennis die je opdoet in de cursus sta je sterker in de advisering over en implementatie van IT-projecten bij beleids- en uitvoeringsorganisaties. 
 

Praktische informatie

 
Let op: mocht je nog geen account hebben voor het LOC Platform, stuur een mail naar loc.ubrijk@rijksoverheid.nl.