RDDI ontwikkelt toolkit #LekkerOpOrde

Het voorjaar komt er weer aan. Een mooie tijd om alles op orde te hebben. Dat geldt ook voor de informatie van de Rijksoverheid. Alleen als we onze informatie op orde hebben, kunnen we als Rijksoverheid goed samenwerken, open en transparant en betrouwbaar zijn. Om medewerkers bij de Rijksoverheid hierbij te helpen, heeft Rijksprogramma Duurzaam Digitale Informatiehuishouding (RDDI) de toolkit #LekkerOpOrde ontwikkeld, boordevol tips, tools en inspiratie. Hier kun je zowel als team als individuele medewerker mee aan de slag. 

Infographic Lekker op Orde
Beeld: ©RDDI

Aanhaken bij de Maand van de Digitale Fitheid

Met de toolkit haakt RDDI aan bij de Maand van de Digitale Fitheid, gericht op het verbeteren van digitale skills. Ook helpen de tools om medewerkers voor te bereiden op de komst van de Wet open overheid (Woo) die vanaf 1 mei a.s. van kracht gaat.