Direct Duidelijk week van 10 t/m 14 oktober

Van 14 tot en met 18 oktober organiseert RADIO-partner Gebruiker Centraal de Direct Duidelijk Week. Een week die in het teken staat van begrijpelijke overheidscommunicatie. Met elke dag inspirerende sessies. Deze week is voor iedereen die werkt aan de begrijpelijke communicatie bij de overheid.

Veel mensen in Nederland en Vlaanderen werken aan duidelijke overheidscommunicatie. In de Direct Duidelijk Week delen zij hun kennis met elkaar. Gebruiker Centraal organiseert de startsessie van de week. De andere sessies organiseren professionals die werken aan begrijpelijke overheidscommunicatie. Ben jij dit? Dan hopen we dat je meedoet!

Via de website van de Direct Duidelijk Week kun je je aanmelden voor de verschillende sessies.

Wil je zelf een sessie geven? Of ken je iemand die dat wil of goed zou kunnen?
Je kunt je sessie aanmelden via de website. Als je vragen hebt, kun je Talissa Oude Bennink bereiken via talissa.oudebennink@ictu.nl.

Direct Duidelijk week logo