Maand van de Digitale Fitheid is van start!

En we zijn begonnen. De Maand van de Digitale Fitheid is officieel geopend tijdens een feestelijk startbijeenkomst in Beeld & Geluid

Welkomstwoord in theaterzaal met initiatiefnemers en dagvoorzitter
Beeld: ©RADIO

Van 1 t/m 31 maart

In de Maand van de Digitale Fitheid, de hele maand maart, willen we zoveel mogelijk kenniswerkers proberen te verleiden om 1 uur te besteden aan het verbeteren van hun digitale skills, kennis over digitalisering en het online (samen)werken. De computer is de gereedschapskist van een kenniswerker. Professioneel met je tools werken, komt je werk inhoudelijk, de dienstverlening en je (mentale) gezondheid ten goede. 

Hoe begin ik? 

De eerste vraag is: wat is voor jou digitale fitheid? Dat is voor iedere kenniswerker anders. Goed nieuws. Op ieder niveau valt er wat te leren. Of je nu een 'digital immigrant' of een 'digital native' bent, of dat je huiverig bent voor digitale tools of juist een enthousiasteling. Hoe hoog leg jij de lat? Wat wil je leren? Formuleer je leerdoelstellingen en maak een plan.

12 minuten per week

Lukt het je om in de maand maart 1 uur te besteden aan het verbeteren van je digitale fitheid? Als je weinig tijd hebt, lijkt dit veel. Maak het niet te ingewikkeld. Wat kun je doen? Bekijk de activiteiten in de agenda en meld je aan. 

Banner Maand van de Digitale Fitheid