Aanmelden mogelijk Training Gebruiker Centraal in juni

Wil je je als overheidsprofessional meer verdiepen in inclusieve en toegankelijke dienstverlening? En dan op zo’n manier dat je er echt iets mee kan, gaat én blijft doen in je werk? Dan is de Training Gebruiker Centraal van Gebruiker Centraal, partner van RADIO, iets voor jou. Op 4 dagen in juni. Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden. 

Beeld: ©RADIO

De training

De Training Gebruiker Centraal is een 4-delige training in juni. Gedurende 4 weken vindt er elke week 1 sessie plaats, 4 in totaal. Tijdens iedere sessie wordt er 1 van de in totaal 4 onderwerpen behandeld. De onderwerpen zijn:

  • Inclusief gebruikersonderzoek
  • Klantreis
  • Digitale toegankelijkheid
  • Begrijpelijke taal

Voor ieder onderwerp staat een trainingsdag van 9.00 – 17.00 uur. Je volgt als deelnemer alle 4 de trainingsdagen en krijgt dus training in alle onderwerpen. Zo kun je vanuit een breed perspectief je organisatie verder brengen en de gebruiker centraal stellen.

Voor wie is de training?

De training is voor professionals werkzaam bij overheidsorganisaties (gemeenten, provincies, waterschappen, uitvoeringsorganisaties) die al bezig zijn met inclusieve en toegankelijke dienstverlening. De training biedt deelnemers inhoudelijke verdieping op de 4 onderwerpen. Werk je binnen de overheid of een overheidsinstantie? Ben je al actief op dit soort onderwerpen, zoek je verdieping en wil je samen met anderen leren en kennis delen? Dan past deze training heel goed bij jou!

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Gebruiker Centraal.