Leer begin oktober meer over design systems

Design systems zie je op steeds meer plekken in overheidsland. Altijd al willen weten hoe andere organisaties hier succesvol mee zijn? Goed nieuws: je komt het te weten tijdens de Design Systems Week 2023 van 2 t/m 5 oktober. Deze week wordt georganiseerd door onze partner Gebruiker Centraal. 

Design Systems Week

Van maandag 2 t/m donderdag 5 oktober is de Design Systems Week. Je kun allerlei online sessies volgen over design systems in het algemeen en NL Design System in het bijzonder. Vol met interessante praktijkvoorbeelden en inzichten. En natuurlijk kun je aan het einde van de sessies al je vragen stellen.

Wat levert het je op? 

De Design Systems Week 2023 is het moment om alles te weten te komen over een design system voor jouw overheidsorganisatie. Tijdens de Design Systems Week: 

  • leer je wat een design system is en hoe je dit kunt gebruiken in je eigen organisatie; 
  • maak je kennis met het slimme opensource-werken binnen het NL Design System; 
  • krijg je volop inspiratie met praktijkvoorbeelden van andere organisaties; 
  • en kun je bij iedere online sessie je vragen stellen.
Beeld: ©Gebruiker Centraal