Introductie

In het eerste deel van iedere sessie geeft Irma Walraven een toelichting op het ontwikkelde model en self-assessment. Irma is programmamanager Datagovernance bij de Rijksoverheid.  Lees meer over Datagovernance bij de Rijksoverheid.

Bekijk de introductie van Irma Walraven.

Vertegenwoordigers uit de praktijk verzorgen het tweede deel van de sessie: van het CBS, de Politie, Rijkswaterstaat, de Belastingdienst en DUO. Verder gaan we in op vragen van cursisten over data.

Voor wie?

CIO adviseurs.

Interessante artikelen

25 april 2018 - Geen woorden maar data!
Ambtenaren, van hoog tot laag, hebben met steeds meer data te maken. Wat doet de overheid om mee te bewegen met technologische ontwikkelingen? Lees meer

10 juli 2018 - Ruim baan voor de datatrein
Drones en sensoren zijn allang geen speeltjes meer, maar apparaten die data verzamelen waar de overheid wat mee kan. Staatssecretaris Knops van BZK wil de digitale overheid een belangrijke impuls geven. Lees meer

Linkedin community

Word lid van de Linkedin community ‘Datagovernance en datakwaliteit bij de Rijksoverheid’. Help de overheid mee om de snelle ontwikkelingen van de informatiesamenleving bij te houden en de maatschappelijke kansen van (big en open) data te benutten.