Ga je ook mee op Techpeditie met RADIO?

Zie en ervaar wat de impact is van nieuwe technologie op ons werk bij de overheid. Op 23 februari, 8 en 28 maart gaan we op werkbezoek bij vijf toonaangevende techbedrijven. Schrijf je vandaag nog in, want vol is vol.

We gaan op Techpeditie. Ga je mee? 28-02, 08-03 en 28-03
Beeld: ©RADIO

Samenwerking met NLdigital

De RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO) werkt samen met organisaties verenigd in NLdigital. Doel van deze samenwerking is het vergroten van kennis van ambtenaren over nieuwe technologie. Onderdeel van deze samenwerking is het organiseren van werkbezoeken aan grote techbedrijven. Om te zien en te ervaren hoe zij met nieuwe technologie omgaan. Voor de overheid levert dat mogelijk nieuwe inzichten op die we zouden kunnen gebruiken bij ons werk.
 

Keuze uit 3 verschillende Techpedities

De werkbezoeken zijn op de volgende data en tijden. Je bent van harte welkom bij 1 of meerdere werkbezoeken.

  • donderdag 23 februari: 12:00-16:00 uur (inclusief lunch) bij Microsoft in Amsterdam
  • woensdag 8 maart: 12:00-16:00 uur (inclusief lunch) bij Salesforce in Amsterdam
  • dinsdag 28 maart: 12:00-16:00 uur (inclusief lunch) bij Equinix, Capgemini en Google in Amsterdam

Programma werkbezoeken

Op deze locaties luister je niet alleen naar sprekers, je ziet ook met eigen ogen voorbeelden en toepassingen van nieuwe technologie. Met elkaar bespreken we wat de impact hiervan kan zijn en leren we van de ervaringen van deze techbedrijven.

Inschrijven en meer informatie

Je kunt je via onderstaande pagina’s inschrijven en daar vind je ook meer informatie over de Techpedities. 

Voor managers die vallen onder de Algemene Bestuursdienst bestaat de mogelijkheid onderling in gesprek te gaan. Zij kunnen zich inschrijven via het ABDleerportaal. Ook als je geen manager bent, ben je van harte welkom.