Nieuwe data bekend voor de Proeverij Getting Things Done

"Ik wil wel digitaal vaardig worden, maar ik heb er geen tijd voor." Dit is de meest gehoorde reden waarom mensen niet investeren in het verbeteren van hun 'knoppenkennis'. Laten we daarom beginnen bij stap 1: Hoe krijg je meer tijd?  

De proeverij Getting Things Done is zo'n succes, dat we besloten hebben een aantal nieuwe proeverijen te organiseren en wel op donderdag 8 april , maandag 10 mei en woensdag 16 juni van 9.00 - 10.30 uur.

Proeverij Getting things done

De proeverij Getting Things Done (GTD) van RADIO is een kennismaking met de productiviteitsmethode GTD in 60 minuten. In vogelvlucht gaan we langs enkele basisprincipes waardoor je wat meer grip krijgt op je taken en de dagelijkse stroom informatie. Rust in je hoofd door een betrouwbaar systeem waardoor je nooit meer iets vergeet is de kern van deze aanpak. De introductie is bedoeld voor medewerkers van de Rijksoverheid die nog niet eerder een timemanagement cursus hebben gedaan en voor collega's die graag hun kennis hierover willen opfrissen. 

Na afloop van de proeverij:

  • Weet de deelnemer wat de hoofdlijnen van de GTD-methode zijn;
  • heeft de deelnemer een indruk hoe een productiviteitssysteem in de praktijk werkt;
  • heeft de deelnemer enkele praktische tips om direct toe te passen in eigen werk;
  • weet de deelnemer waar informatie te vinden is voor verdieping.

NB: De proeverij is bedoeld als amuse, ter inspiratie. Voor een cursus of training verwijzen we naar het cursusaanbod van je organisatie en naar marktaanbieders.

Uitvoering

donderdag 8 april 9.00 - 10.30 uur.
maandag 10 mei 15.30 – 17.00 uur,
woensdag 16 juni  9.00 – 10.30 uur.

Aantal deelnemers per uitvoering: maximaal 15.

Locatie: online via WebEx

Aanmelden doe je door een mail te sturen aan: radio@rijksoverheid.nl, onder vermelding van de datum van jouw voorkeur.