Maart is weer de Maand van de Digitale Fitheid

Maart 2023 organiseren RADIO en Digitale Fitheid voor de tweede keer de Maand van de Digitale Fitheid. Een maand vol met workshops, leersessies, inspiratie, ideeën, tips en trucs waarmee alle kenniswerkers van Nederland (en misschien ook België!) hun digitale skills kunnen updaten.

Nieuwsbrief header Maand van de Digitale Fitheid

Doel van de maand

Alle kenniswerkers van Nederland besteden in de maand maart tenminste 1 uur aan het verbeteren van hun digitale fitheid. Net als afgelopen jaar wordt het een gecrowdsourced evenement en - net als bij editie 2022 - zijn hiervoor enthousiastelingen, ambassadeurs en/of trekkers voor nodig die de Maand in hun eigen omgeving viraal maken. 
 

Startbijeenkomst

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen en daarom is er op 21 november een startbijeenkomst voor mensen, die - net als jij -  digitale fitheid, digitale vaardigheden hoog in het vaandel hebben staan en die in hun organisatie de komende maanden aan de slag gaan om een aansprekend programma te maken voor hun collega's.

Meet-ups Digitale Fitheid

Iedere derde maandag van de maand is de locatie van Seats2Meet Utrecht gereserveerd voor Digitale Fitheid. Er zijn dan (mini-)workshop, ontmoetingen en er worden podcasts opgenomen. Je bent hier van harte welkom! 

Tot maart 2023 zal deze derde maandag van de maand ook gebruikt worden voor meet-ups voor de trekkers van de Maand van Digitale Fitheid. RADIO en Digitale Fitheid zorgen ervoor dat er op deze maandagen een programma is voor de campagnetrekkers. Hier doe je nieuwe ideeën op, kun je je hulpvraag kwijt en spijker je ondertussen je eigen digitale fitheid bij. 

Voor deze maandagen (19 december, 23 januari en 20 februari) meld je je aan via de agenda van Digitale Fitheid.