Kom in actie voor de Maand van de Digitale Fitheid

Kennis vergroten over digitalisering gaat niet vanzelf. Daarom is maart 2023 voor de tweede keer Maand van de Digitale Fitheid. Maar het is nog geen maart. Dus jouw organisatie/team kan nog meedoen. Kom voor uitleg en inspiratie naar deze speciaal georganiseerde online inloopsessie op donderdag 9 februari. Of kom naar de laatste inspiratiesessie in Utrecht op maandag 20 februari.

Nieuwsbrief header Maand van de Digitale Fitheid

Gelijk aan de slag

De Maand van de Digitale Fitheid is een maand vol workshops en leersessies. Zowel medewerkers van de rijksoverheid als kenniswerkers van buiten de overheid kunnen tijdens deze maand werken aan hun digitale kennis en digitale fitheid. Wil je weten hoe je dit snel en makkelijk organiseert? Na de inloopsessie met Martijn Aslander en Marie Louise Borsje kun je niet wachten om zelf aan de slag te gaan. Ook is er nog een fysieke inspiratiesessie op 20 februari. Hier ontmoet je ook andere trekkers en partners en de mensen van de community digitale fitheid. Meld je vandaag nog aan voor één van deze sessies.
 

Twee sessies speciaal voor jou georganiseerd

  1. Online inloopsessie over alles wat je wilt weten over de Maand van de Digitale Fitheid, speciaal voor medewerkers van (rijks)overheid.
  2. Vierde Inspiratiesessie voor geïnteresseerden en huidige trekkers en partners van de Maand van de Digitale Fitheid
    • maandag 20 februari: 13:30-16:00 uur (+ netwerkborrel)
    • Seats2Meet, Utrecht CS
    • Aanmelden via mailtje naar radio@rijksoverheid.nl

Meedoen met een activiteit tijdens de maand

Wil je graag meedoen aan één van de activiteiten die de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO) heeft gepland? Dat kan ook. Kijk in de agenda en meld je alvast aan. De agenda is nog niet compleet. Vanaf nu komen er telkens nieuwe activiteiten bij dus houd hem in de gaten.