Inspiratiesessie blended learning met GoodHabitz

Medewerkers van de Rijksoverheid hebben toegang tot veel e-learnings. Zo biedt RADIO e-learnings over datagedreven werken, cybersecurity en kunstmatige intelligentie. Ook zijn er veel trainingen beschikbaar voor het verbeteren van digitale vaardigheid bij GoodHabitz. Deze trainingen zijn gratis toegankelijk voor rijksambtenaren.

Good Habitz afbeelding van Youtube
©Good Habitz

Hoe je deze e-learnings kunt gebruiken voor het ontwerpen van trainingen daarvoor organiseert RADIO samen met GoodHabitz een inspiratiesessie. De sessie is bedoeld voor alle medewerkers van de Rijksoverheid die de rol van digicoach vervullen en/of trainingen organiseren voor collega’s. Marieke Smits van GoodHabitz maakt je wegwijs in de trainingsmaterialen en vertelt je hoe je de materialen inzet om persoonlijke ontwikkeling naar een hoger level te tillen. 

Programma 

  • Wat is GoodHabitz en de visie op leren en persoonlijke ontwikkeling?
  • Wat is het aanbod en hoe zijn de trainingen opgebouwd?
  • Hoe is de toepassing in de praktijk? Daarbij komen onderwerpen aan bod als het Persoonlijk Actie Plan, de GoodScan en de WorkOuts bij teamthema’s.

Wanneer

Maandag 15 februari 2021 van 15.00-16.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar radio@rijksoverheid.nl

Huiswerk
Doe als voorwerk eens de GoodScan. Dit geeft een inkijk in jouw ontwikkelingspad!

Hoe kan ik GoodHabitz gebruiken
De opleidingen van GoodHabitz worden aangeboden via het  leermanagementsysteem van je organisatie. Zie voor meer informatie deze pagina.