INNOvember van start

Het tweejaarlijkse congres van een maand lang, georganiseerd door en voor de Rijksoverheid, is weer van start gegaan. INNOvember wil mensen bij het Rijk inspireren. Er is veel kennis en ervaring beschikbaar over innovatie binnen de overheid. Maar er is meer kennisuitwisseling en samenwerking rond innovatie nodig. Oók over de grenzen van organisaties heen, om ervoor te zorgen dat innovatie tot echte duurzame resultaten leidt. 

INNOvember 2022

Tussen 2 en 29 november 2022 zijn er meer dan 50 sessies over uiteenlopende onderwerpen te volgen. De meeste zijn digitaal, sommigen zijn in een zaaltje . Zomaar een greep uit de onderwerpen: digitale inclusie; quantum internet, wicked circularity, innoveren doe je zo en waardenbewust ontwerpen.

En je kunt meedoen met de 4-delige Eindgebruikerschallenge “Weet jij voor wie je het doet” waaraan minister-president Mark Rutte een bijdrage levert. Tijdens het slotevent op 30 november wordt er teruggekeken naar wat bereikt is en vooral ook hoe verder te gaan met samen innoveren. Meerdere bewindslieden schuiven daarbij aan.

Voor de diverse evenementen kun je je aanmelden op www.innovember2022.nl.