Duik deze herfst met RADIO in de wereld van digitalisering

RADIO maakt leren over informatievoorziening, IT en innovatie leuk. Heb jij deze herfst al iets gepland om de i-kennis en i-vaardigheden van jezelf of jouw team verder te ontwikkelen? Blijf niet achter op gebied van digitalisering! Meld je deze herfst ook aan voor één of meerdere RADIO activiteiten van openluchtcollege tot Techpeditie.

Beeld: ©RADIO & Pexels
Duik deze herfst met RADIO in de wereld van digitalisering. Bekijk het aanbod van RADIO deze herfst

Ons aanbod deze herfst

We hebben veel verschillende activiteiten op de agenda staan. Van Techpeditie tot MeetUp voor de Maand van de Digitale Fitheid. Maar ook een openluchtcollege in de vorm van een lunchwandeling. Of kom naar één van de online kennissessies over de Team Werkovereenkomst of het opruimen van je digitale rommel. Of volg online een RADIO webinar. Ga je liever ergens naartoe? Kom dan naar de kennissessie over zelforganisatie en werkplezier. Er zit hieronder vast iets voor jou bij.

Doe je ook mee deze herfst?

Bekijk het aanbod en meld je snel aan. Want vol is vol.

Of organiseer een opleiding op maat

We hebben een groot aanbod kennisproducten zoals webinars, podcasts en microlearnings. Ook organiseren we veel leerzame en leuke activiteiten. RADIO werkt vanuit de visie dat leren over digitalisering overheidsorganisaties moet helpen bij het uitvoeren van hun taken en maatschappelijke opgaven. Die taken en opgaven verschillen per organisatieonderdeel. We ontwikkelen voor jouw team of organisatie graag een opleidingen op maat. Speciaal gericht op jullie behoeftes. Lees meer over onze werkwijze en opleidingen op maat.

Blijf op hoogte van laatste RADIO nieuws

Blijf automatisch op de hoogte van laatste nieuws en activiteiten van RADIO door je te abonneren.  Je kunt zelf aangeven hoe vaak je de attendering wilt ontvangen: direct na publicatie, dagelijks of wekelijks. Abonneren op het laatste nieuws of volg ons op LinkedIn.

RADIO bouwt mee met Rijksorganisatie ODI

RADIO is sinds 1 juli 2023 één van de sterke merken van Rijksorganisatie voor Ontwikkeling, Digitalisering en Innovatie (Rijksorganisatie ODI). Rijksorganisatie ODI kent de overheid en haar politieke en ambtelijke dynamiek van binnenuit. Vanuit het hart van de rijksprofessional en de blik van de buitenstaander, werken we mee en denken we vooruit. We helpen bij belangrijke maatschappelijke vraagstukken door organisaties, teams en medewerkers te ontwikkelen, digitaliseringsvraagstukken aan te pakken en de innovatiekracht bij het Rijk te vergroten. Meer weten over andere merken en programma’s. Bekijk de website.