16 oktober Webinars over de invloed van ICT-ontwikkelingen op de overheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-

Op 16 oktober verzorgt Geert Wind de eerste van drie webinars over ICT en overheid die RADIO dit najaar aanbiedt. Wind, trendwatcher en ICT-adviseur, gaat in op fundamentele ICT-veranderingen en de impact hiervan op de samenleving en de overheid. Daarnaast bespreekt hij de snelle ontwikkelingen binnen de technologie, hoe oude ICT op gespannen voet staat met nieuwe technologieën en welke nieuwe vragen hieruit volgen.

Het ICT-landschap is continu in beweging en nieuwe technologieën als blockchain en big data analysis winnen snel terrein. Als rijksambtenaar is het belangrijk om kennis te hebben van het ICT-landschap en opkomende trends en technologieën. Want ICT is steeds nadrukkelijker onderdeel van de samenleving en daarom ook een steeds integraler onderdeel van overheidsbeleid.

Wind: "Veel mensen hebben vragen over de toenemende invloed en impact van ICT op de samenleving. Hoe kun je je comfortabel voelen bij die snelle ontwikkelingen? Dat begint met inzicht. Daarom wil ik in mijn webinar voor rijksambtenaren een goed beeld schetsen van die ontwikkelingen. Want als je het eenmaal beter begrijpt, ga je het ook vanzelf leuker vinden!" Wind is onder andere de initiatiefnemer van het ambtelijk professionaliseringsprogramma (APP) voor ABD-managers. In het webinar staat hij ook stil bij de impact van ICT op de primaire processen binnen de overheid, maar ook binnen andere organisaties waar we als overheid mee samenwerken.

Je kunt deelnemen aan het webinar door je vooraf met je zakelijke mailadres aan te melden. Heb je nog geen RADIO-account, dan kun je dat meteen eenvoudig aanmaken. De aanmelding, inclusief het aanmaken van een RADIO-account, duurt nog geen drie minuten en dan kun je op 16 oktober niet alleen meekijken maar ook tijdens en na het webinar vragen stellen aan Geert Wind.

Kijk de webinar terug.

Wanneer zijn de andere twee webinars?

Op de volgende dinsdagen van 15:30 - 16:30 uur:

Webinars terugzien?

Je kunt alle webinars na de live-uitzending nog een jaar terugzien.