Snel hulp met gratis dwarskijkadvies bij IV-besluit

Je staat aan de vooravond van een belangrijk IV-besluit of IV-verandering. En je vindt het lastig om een standpunt te bepalen. Je vindt het complex, krijgt er geen grip op en toch wil je een mening vormen. Binnen een paar weken wil je meer inzicht hebben. Vaak helpt een dwarskijkadvies of een second opinion je daarbij. Het is een advies dat tot de kern komt en je positief prikkelt. Onze partner I-Interim Rijk helpt je graag.

Beeld: ©RADIO
Gratis dwarskijkadvies. Snel hulp bij IV-besluit

Wie kan mij verder helpen?

Wanneer je de bovenstaande behoefte herkent, dan kan een collegiaal IV-advies van I-Interim Rijk (IIR) je verder helpen. Het team IV-advies van IIR kan een dergelijk dwarskijkadvies of een second opinion uitvoeren. Een frisse blik op specifieke IV-ontwikkelingen of een aanvullende kijk op het geheel. Zeker bij projecten en programma’s met een belangrijke IV-component. Ook voor advies over meer specifieke thema’s zoals opdrachtgeverschap, architectuur, portfoliomanagement, lifecycle management of Cloudmigraties kun je bij IIR terecht.

Wat kun je van ons verwachten?

Het team IV-advies van IIR geeft een onafhankelijk, inhoudelijk advies met een doorlooptijd van gemiddeld 2-8 weken. Dit wordt uitgevoerd door één of meerdere IV-deskundigen van IIR, de zogenaamde dwarskijker(s). Concreet kan dit zijn:

  • Een sparringpartner met een IV-expertise.
  • Een peerreview van projectdocumenten (plan van aanpak, businesscase, risicolog, etc.).
  • Een project doorlichten op basis van interviews en projectdocumentatie (quickscan).
  • Een ‘out of the box’-reflectie om je of je doelgroep verder aan het denken te zetten.
  • Een laatste blik of IV-toets vooraf aan een belangrijke en wellicht bestuurlijke keuze.
  • Inspiratie voor verdere professionalisering van project- en programmamanagement.
  • Een review en lessons learned van een lopend of afgerond IV-project of programma.

Je bepaalt zelf waar je advies over wilt en je bent vrij in wat je er mee doet.

Aanmelden en meer informatie

Ben je nieuwsgierig naar een dwarskijkadvies of een second opinion? De eerste 4 aanvragen van deze adviesdienst zijn kosteloos. Dus wees er snel bij! Neem voor meer info contact op met Harold Idzes, per e-mail harold.idzes@minbzk.nl of telefonisch 06 54 39 40 66.