Quantumtechnologie

Leer meer over quantumtechnologie en begrijp de mogelijkheden en risico's voor jouw werk bij de overheid.

Ingewikkeld? Maar impact kan groot zijn

Misschien denk je: moet ik nu ook al iets over quantumtechnologie weten? Dat klinkt mij veel te ingewikkeld! Een begrijpelijke reactie. Maar wist je dat quantumtechnologie grote impact kan hebben op jouw werk? Bijvoorbeeld omdat systemen eenvoudiger gehackt of juist beter beveiligd kunnen worden of omdat het simulaties kan uitvoeren over bijvoorbeeld klimaat of genetische manipulatie. Wees er op tijd bij en verdiep je er alvast in. We helpen je graag op weg.

Aan de slag met RADIO Leeraanbod

Om te werken aan jouw basiskennis over Quantum bevat ons leeraanbod een podcast en organiseren we elk jaar een inleidende workshop.

Podcast luisteren

Inleidende Workshop: Quantum Computing

RADIO organiseert samen met Quantum.Amsterdam een inleidende workshop over Quantum Computing. Naast een inleiding op het onderwerp, richten we ons op de toepassingen voor organisaties binnen de overheid en de samenleving. Veel enthousiaste collega's gingen jou al voor. Meld je per mail aan voor de wachtlijst via radio@rijksoverheid.nl

Meer leren: RADIO op maat

Hulp en advies nodig bij professionalisering op gebied van quantumtechnologie? We helpen organisaties, teams en medewerkers binnen de overheid met de uitdagingen van digitalisering door opleidingen en kennisproducten op maat te ontwikkelen en te verzorgen. Heb je een leervraag op dit gebied? We helpen je graag. Neem vandaag nog contact met ons op.

RADIO helpt je op weg: vragen en antwoorden