Speel mee met RADIO in de Cybersecuritymaand!

Stel: je bent beleidsmaker in het ziekenhuis en je moet keuzes maken over investeringen in digitalisering. Daarbij moet je rekening houden met cybersecurity, incidenten, kosten, tijdsdruk en imago. Ingewikkeld? Ontdek hoe jij het er af brengt in het spel Cybercare!

RADIO heeft, in samenwerking met het Nationaal Cybersecurity Centrum (NCSC), een bordspel over cybersecurity laten ontwikkelen. Samenwerken, strategie, plezier en kennis over cybersecurity opdoen zijn de sleutelbegrippen. 

I-trainees spelen het cybercarespel
Beeld: ©RADIO
I-trainees spelen het cybercarespel

Speel je met ons mee?

RADIO speelt het spel tweemaal en wel op 12 en 28 oktober, van 13:30-16:30, locatie, ZZIIn, Centraal Station Den Haag. Wil je meedoen met een team of een collega, ondersteund door onze eigen spelleiders, stuur dan een mail met je voorkeursdatum, de namen (voor- en achternaam) en e-mailadressen van de deelnemers aan: radio@rijksoverheid.nl.

Let op: VOL=VOL, er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar.

Wil je voorproeven en zo een indruk krijgen van het spel? Daarvoor is een teaser ontwikkeld.

Kijk voor andere activiteiten in de Cybersecuritymaand op Alert online